• Türkçe
  • English
  • Arabic

Saç Ekimi İstanbul

Teknolojiye ve tıp alanındaki gelişmelere takiben dünyanın ve Türkiye’nin birçok bölgesinde saç ekimi yapan hastanelerin ve kurumların sayısı hızlı bir şekilde artış göstermektedir. İnsanlar yıllardır birçok saç çıkaran veya saç dökülmesi karşıtı materyal kullandıktan sonra çözümün saç ekimi olduğuna kanaat getirmiş olacak ki saç ekimi operasyonlarına talep oldukça artış göstermektedir. Saç Ekim Türkiye saç ekim merkezimiz faaliyetlerini İstanbul da 16 yıldır devam ettirmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar birçok hastaya saç ekimi hizmeti vermiş ve hayalini kurarak geldikleri saçlara kavuşmuşlardır. Titiz, işini iyi yapan, güler yüzlü, diplomalı ve sertifikalı uzman kadrosuna sahip saç ekim merkezimiz alanında oldukça başarılı saç ekimi operasyonlarına imza atmıştır. İstanbul’da çoğu saç ekimi operasyonu yapan saç ekim merkezlerinde olduğu gibi ekim operasyonlarını saç ekim teknisyenlerine değil bizzat plastik cerrahlarımız ve yardımcı olarak deneyimli, tecrübeli saç ekimi hemşirelerimiz yapmaktadır.

Saçlarımızın Dökülmesine Neden Olan Faktörler

Saçlarımız; yaşımız ilerledikçe birçok nedenden dolayı dökülmelere başlar. Ergenlikten sonra kafamızdaki saç oranı neredeyse doğumdan sonraki saçlarımızın yarısı kadardır. Bu dökülmelerin birçok nedeni vardır. Bu nedenlerin başında genetik olarak dökülmeler, mevsimsel dökülmeler, aşırı derece şekil verme gibi bunlar ve buna benzer birçok olay kafamızdaki saçların seyrelmesine veya tamamen dökülmesine neden olmaktadır. Saç dökülmeleri sadece erkeklerde görülen bir hastalık olarak görülmektedir. Lakin bu olay hiçte bilindiği gibi değildir. Çevremizde bile birçok kadın saç dökülmeleri yüzünden sorun yaşamaktadır.  Dökülen saçlar gün geçtikçe bireylerde öz güven eksikliği ve buna benzer birçok rahatsızlığa neden olmaktadır. Çünkü saçların dökülmesi insanlarda şöyle bir algı yarattı. Kel kalacağım! Lakin artık İstanbulda saç ekimi operasyonlarının yaygınlaşmasıyla yüzde yüze kadar sonuçlarla dökülen veya seyrelen saçlarınıza kavuşma imkânınız bulunmaktadır.


Saç Ekimi Operasyonları Pahalı Mı?

Saç ekimi operasyonlarının yaygınlaşmasıyla dünyanın ve Türkiye’nin birçok bölgesinde saç ekimi merkezleri açılmıştır. Bu saç ekim merkezlerinin hızlı bir şekilde artış göstermesi saç ekimi fiyatlarında ciddi derecede düşüşlere neden olmuştur. Fakat bu düşüşlerle birlikte birçok kalitesiz saç ekimi operasyonu yapan merkez veya klinikler açılmış ve çok kalitesiz saç ekimi operasyonları yapılmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz takdirde saç ekiminde yakaladığımız kalitenin farkına varacaksınız. Saç ekimi operasyonlarında saç ekimi operasyonlarının fiyatlarını muayene olmadan öğrenemezsiniz. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için önce muayene olmanız, kafanıza ekilmesi gerek greft(kök) sayısını öğrenmeniz gerekmektedir.


Saç ekimi ile ilgili kafanızdaki bütün soruları girmek için +90 532 568 2345 numaralı telefondan bizlere uşabilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım