• Türkçe
  • English
  • Arabic

Saç Ekim Fiyatları

İstanbul’da  Saç Ekimi fiyatları üzerinde belirleyici etkenler operasyonun yapılacağı hastane ve doktor seçimidir.

Saç ekimi konusunda en çok merak edilen ve arama motorlarına en çok yazılan “Saç ekimi fiyatları“, “Saç ekimi fiyatları İstanbul“, “Saç ekimi fiyatları Ankara“, “En uygun saç ekimi merkezleri” gibi sorulara net bir cevap almak genelde pek mümkün değildir. Neden mi? Çünkü her hastanın saç ekimi ücreti farklıdır. Bunun sebeplerini şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Her hastanın ekim alanının genişliği farklıdır.
  • Her hastaya nakledilecek greft adedi farklıdır.
  • Her hastanın saç ekim sıklığı farklıdır.
  • Her hasta saç ekimini aynı yöntemle yaptırmayabilir.
  • Operasyon öncesi her hastaya farklı tetkik ve testler uygulanabilir.
  • Bazı hastalara operasyon öncesi bakım işlemi uygulanması gerekebilir.
  • Saç ekim merkezinin hizmet kalitesi.
  • Çalışılacak uzman hekim ve ekibinin tecrübe seviyesi.
  • Saç ekim merkezinin konumu.
  • Saç ekim merkezinin tanınırlığı.
  • Saç ekim merkezinin sektördeki yaşı.

Saç Ekimi Türkiye’de Saç Ekimi Ücretleri
Saç Ekim Fiyatlarımız
Saç Ekimi Yöntemlerinin Saç Ekimi Fiyatları Üzerindeki Etkisi Nasıldır?
Saç Ekimi Uzmanı Saç Ekim Fiyatlarını Nasıl Etkiler?

Bu sebepler sadece hastanın kellik durumu ve uygulanacak işlemle ilgilidir. Ayrıca hastanın kendi tercihlerine göre belirlenecek fiyatta etken olacak durumları ise şu şekilde sıralayabiliriz.

Saç ekimi fiyatları konusunda değişkenliğin sebepleriyle ilgili açıklamalarımızdan sonra yine de yaklaşık bir rakam söylemek gerekir ise;Bu ortalama fiyat ise büyük şehirler arasında değişkenlik gösterir. Bu şehirleri ise şu şekilde sıralayabiliriz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi pek çok unsur saç ekim fiyatlarını etkiler. Bu durumda hasta saç ekimin ne kadara mal olacağını kendisi hesaplayamaz. Saç ekimi fiyatını belirlemek için hasta nakil öncesi saç analizinden geçirilmelidir. Bu saç analizi esnasında hastanın donör özelliklere sahip bölgesi tespit edilir, aynı zamanda hangi sıklıkla ve kaç adet greft nakledileceğiyle ilgili belirlemeler yapılır.

Saç ekimi yaptırmak istiyorsanız online konsültaston formumuzu doldurmak ve ya bizzat telefonda yapacağınız görüşme ile yaklaşık saç ekim fiyatınızı öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Biz hastalarımıza kesin ve kalıcı çözümler üreten bir saç ekimi merkezi olarak en son teknolojiyle üretilmiş cihazlar ve uzman hekimlerimizle birlikte kişileri hayal ettikleri doğallıkta ve sıklıkta saçlara kavuşturmayı amaçlamaktayız.

Bu güne kadar Türkiye’nin her bölgesinden ve yurt dışından da gelen tüm hastalarımız mutlu bir şekilde evlerine uğurlamaktan gurur duyuyoruz. En büyük referansımız ise geçmişimizdeki öz güveni yüksek, daima yüzü gülen ve gülecek hastalarımızdır.

Saç ekimi Türkiye ailesi olarak biz uzun yıllardır yüzlerce başarılı operasyona imza atmış bulunmaktayız. Bu başarımızı ise doğallık ve kalite misyonumuza borçluyuz.

Hastalarımıza doğal bir ön saç çizgisinin yanında sağlıklı ve kaliteli saçlar sağlamaya gönül vermiş uzman hekimlerimiz ve uzman ekibimizle, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da başarı oranı yüksek saç ekimi operasyonları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Siz de saç ekimi yaptırmak istiyor ancak ne kadara mal olacağını kestiremiyorsanız, bir telefon kadar uzağınızdayız. Öncelikle telefonda yapacağımız görüşmede siz ve saç dökülme, açılma, seyrelme problemlerinizle ilgili konuşabilir, sorularımıza verdiğiniz yanıtlar doğrultusunda yaklaşık bir fiyat tespit edebiliriz.

Daha sonra merkezimizde yapacağımız ve analizlerle net bir fiyat verip tercihinize göre saç ekimi operasyonunuzu gerçekleştirebiliriz.

Garanti edebiliriz ki, sıcak, güvenilir bir ortamda, son teknolojilerle geliştirilmiş cihazlarla uzman bir hekimin gerçekleştireceği saç ekimi işleminizden son derece memnun kalacaksınız.

Saç ekimlerinde genel olarak uygulanan 2 tip yöntem vardır. Bunlardan biri FUT diğeri ise FUE yöntemidir. FUT yöntemi uzun yıllar kullanılmış ancak FUE yönteminin geliştirilmesiyle neredeyde rafa kaldırılan bir yöntemdir. FUT yönteminde donör bölgeden greftler şeritler şeklinde alınırken FUE yönteminde tek tek alınmaktadır. FUT yöntemindeki şerit şeklindeki donör alımı ensede belli bir kesik açılmasına ve iyileşmeden sonra da yara izi kalmasına sebebiyet verir. Ancak FUE yönteminde saçlar tek tek alınıp ekildiği için hem görüntü açısından hem de işlem açısından daha sağlıklıdır.

FUE saç ekiminde fiyat öncelikle direkt olarak nakledilecek greft adediyle doğru orantılıdır. Daha sonra ise uzman doktorun becerisi ve tecrübesine, saç ekim merkezinin donanım, konum ve yaşına göre değişkenlik gösterir.

Saç ekimi uzmanı saç ekimi fiyatlarını tecrübesi ve uzmanlığıyla etkiler. Saç ekiminde uzman doktor seçimi son derece önemlidir. Dikkat edilmesi gereken noktalar ise doktorun daha önceden gerçekleştirdiği operasyonlar ve tecrübesidir. Çünkü saç ekimi işlemi teorik bilgiler ışığında yapılabilecek bir işlem değildir.

Saç ekimin gerçekleştirecek doktorun işinde uzman olması, bu işi kaç yıldır yaptığı çok önemlidir. Doktorun uzman olup olmadığını anlamak için daha önceden gerçekleştirdiği operasyonların sonuç görsellerini görmek gerekir. Zaten uzman kendinden eminse bunları daha siz istemeden gösterecek ve fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Siz de acemi ellerde deneme tahtası olmak istemezseniz uzman hekimimiz ve ekibi aynı zamanda da donanımlı merkezimizle her zaman hizmetinizdeyiz.

Merkezimizi ziyaret ederek, gerçekleştirdiğimiz operasyonlara ait görselleri rahatlıkla inceleyebilirsiniz. 

Biz Sizi Arayalım